+++ Juhli kanssamme TOPREGAL in 15 - vuotista taivalta - huhtikuussa: 15% lisäalennus - jopa 58% säästö mahdollista! +++

Kaikki tuotteet

Mopin huulisarja Lattianpesukonetta varten SWM50E, pituus 760 mm, wipeket
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
(2)

Saat jopa 10% alennuksen ostoskoristasi!
2.000
3 %
5.000
5 %
10.000
10 %
Tekniset tiedot ja lataukset
Tuotenro. 123026-ET
  • Malli
    SWM50E
  • Leveys
    760 mm
Toimituksen laajuus
  • 2 x pyyhkimen huulta lattianpesukoneeseen SWM50E, pituus 760 mm

Joustava, kestävä ja luotettava

Lattianpesukone SWM50E on varustettu kahdella pyyhkimen huulella, jotka on kiinnitetty toistensa taakse koneen takaosaan. Nämä kaksi huulta on suunniteltu kestäviksi, mutta kun vahingossa ajetaan reunojen tai irtotavaran, kuten muttereiden ja pulttien, yli, pyyhkimet voivat vahingoittua.

Tätä tapausta varten on nyt olemassa käytännöllinen pyyhkimen huulisarja, jolla voit lisätä tehokasta puhdistusaikaa ja välttää tahattoman vian työaikana. Kumihuulten vaihtaminen on lastenleikkiä, ja se voidaan tehdä muutamalla yksinkertaisella toimenpiteellä.

Kaksi 760 mm pitkää pyyhintähuulta poistavat irronneen lian ja jäteveden puhdistetusta lattiasta luotettavasti, jolloin pinnan myöhempi pyyhkiminen on tarpeetonta. Pyyhkimet mukautuvat pintaan. Tämä tarkoittaa, että pyyhkimen huulet tukevat imuliuskaa optimaalisesti.

Siksi wipeketin pyyhintähuulisarja on optimaalinen lisä SWM50E-järjestelmään.

Ammattilaisten vinkit:
- Puhdista pyyhkimen huulet säännöllisesti mukana toimitetulla liinalla. Tämä pidentää materiaalin käyttöikää huomattavasti.

- Irrota lattianpesukoneen imupalkki ennen pyyhkimen huulten vaihtamista. Tämä helpottaa pääsyä ja parantaa huulten asentoa tankoon.

wipeket pähkinänkuoressa

Korkea puhdistusteho, tehokas lianpoisto ja ergonomisesti miellyttävä työasento. Kaikki puhdistuskoneemme on kehitetty ja valmistettu näiden periaatteiden mukaisesti. Vakuutu wipeket kustannustehokkaiden siivouskoneiden korkeasta laadusta.

...lue lisää
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
(ᴓ 5.00 / 5.00)
Riippumaton luokittelukumppanimme "Trusted Shops" on ottanut käyttöön erilaisia toimenpiteitä varmistaakseen, että täällä esitetyt arvosanat ovat peräisin vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet tuotteita. Yksityiskohtainen kuvaus toimenpiteistä on luettavissa osoitteessa Trusted Shops.
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
29.11.2023 perustuu Tuotenro 123026-ET
Hyvä laatu
Lue alkuperäinen
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
21.08.2023 perustuu Tuotenro 123026-ET
Suuri tuote ...helppo käyttää .
Lue alkuperäinen