Kaikki tuotteet

Kultivaattori pientraktorille GK6, 6 piikit, TecMaschin

 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
(2)
Saat jopa 10% alennuksen ostoskoristasi!
2.000
3 %
5.000
5 %
10.000
10 %
Tekniset tiedot
Tuotenro. 169624
 • Malli
  GK6
 • Paino
  48 kg
 • Väri
  sininen
 • Pinta
  lakattu
 • Leveys
  1.360 mm
 • Syvyys
  940 mm
 • Korkeus
  889 mm
Media
Toimituksen laajuus
 • 1 x Kultivaattori pientraktorille GK6, 6 piikit, TecMaschin
 • 6 teräksisten piikkien avulla muokkaat maaperääsi sekoittamalla maan ylös
 • Lannoitteiden ja maan nopea sekoittuminen sekä kovan pohjamaan löyhentäminen
 • Karkaistut teräspiikit kaivautuvat jopa 300 m syvälle maahan, ja niiden leveyttä ja vaihtoa voidaan säätää
 • Runko voidaan asentaa traktoriin, jossa on luokan 1 kolmipistekiinnitys

Kestävä viljely

Pientraktorin kultivaattorilla on mahdollista löyhentää peltoja nopeasti ja kestävästi, sekoittaa maaperään lannoitteita ja rikkoa maan pintoja veden saannin parantamiseksi. Tässä 6 kaarevaa teräspiikkiä, joissa on karkaistut kärjet, kaivautuvat jopa 30 cm:n syvyyteen ja kaivavat maaperän ylös. Erilaisten tulosten aikaansaamiseksi niiden sijoittelua ja välejä voidaan myös säätää. Suurin työleveys on 1100 mm. Näiden ominaisuuksien ansiosta pientraktoreiden kultivaattori on erittäin tehokas pienten ja keskikokoisten peltojen muokkauksessa. Jos piikit kuluvat muutaman vuoden käytön jälkeen, ne voidaan myös helposti vaihtaa. 

Teräsrunko ja piikit, joiden kokonaispaino on 48 kg , ovat helppokäyttöisiä, ja ne voidaan asentaa nopeasti pieneen traktoriin, jossa on luokan 1 kolmipistekiinnitys. Tähän vaikuttavat myös tämän käytännöllisen työkalun pienet mitat, 1.360 mm x 940 mm x 889 mm. Siihen liittyvät 4 mm paksut teräksiset piikit voidaan helposti kiinnittää runkoon M16-pulteilla.

Tutustu käyttömaassa voimassa oleviin kansallisiin määräyksiin ennen käyttöönottoa. Käyttöönotto ja siihen soveltuva henkilöstö ovat käyttöönottoinsinöörin vastuulla.

...lue lisää
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
(ᴓ 5.00 / 5.00)
Riippumaton luokittelukumppanimme "Trusted Shops" on ottanut käyttöön erilaisia toimenpiteitä varmistaakseen, että täällä esitetyt arvosanat ovat peräisin vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet tuotteita. Yksityiskohtainen kuvaus toimenpiteistä on luettavissa osoitteessa Trusted Shops.
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
25.10.2023 perustuu Tuotenro 169624
Erittäin hyvä.
Lue alkuperäinen
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
06.12.2023 perustuu Tuotenro 169624
Usein kysytyt kysymykset
Yleisiä kysymyksiä
Miten toimitus hoidetaan ja mikä on tilaukseni toimitusaika?

Tilauksesi luovutetaan yleensä kuljetusyhtiölle 24 tunnin kuluessa tilauksen tai maksun vastaanottamisesta (valitusta maksutavasta riippuen), varastotasosta riippuen. Tästä eteenpäin toimitusaika Saksan liittotasavallan sisällä on enintään 72 tuntia (kansainväliset lähetykset kestävät vastaavasti kauemmin, huomioi tiedot suoraan kunkin tuotteen kohdalla). Jos olet valinnut neuvontailmoituksen, kuljetusliike ottaa sinuun yhteyttä vähintään päivää ennen toimitusta toimituspäivän sopimiseksi.

Lisätietoja Lisätietoja lähetysten käsittelystä on täällä.