Kaikki tuotteet

Teräksinen vannesarja, sis. vannekoneen, kelavaunun ja vannenauhan, TecMaschin
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
(16)

Saat jopa 10% alennuksen ostoskoristasi!
2.000
3 %
5.000
5 %
10.000
10 %
Tekniset tiedot ja lataukset
Tuotenro. 138664
 • Malli
  SU-M1219
 • Puristusvoima
  4.500 N - 15.000 N
 • Hihnan leveys
  12,7 mm - 19 mm
 • Paino
  38 kg
 • Leveys
  100 mm
 • Syvyys
  400 mm
 • Korkeus
  330 mm
 • Ulkohalkaisija
  580 mm
 • Sisähalkaisija
  300 mm
 • Renkaat
  massiivikumi
 • Käyttöalue
  sisätilat
 • Pituus
  400 m
Toimituksen laajuus
 • 1 x manuaalinen teräsvannekone SU-M1219, TecMaschin
 • 1 x kelausvaunu 670 x 440 x 1000 mm
 • 1 x teräsvannenauha, 16 x 0,5 mm, 25 kg, 400 m
 • 12 kuukauden takuu
 • Taattu yhteensopivuus yhteensovitettujen komponenttien ansiosta
 • Suuri kiristysvoima mahdollistaa turvallisen kuljetuksen
 • Vannenauhan kätevä kelaus ja kuljetus
 • Uskomaton repäisylujuus, jopa 5.200 N
 • Vankka ja pitkäikäinen rakenne

Yksinkertaisesti kuljettaa mukana, hihna voimakkaasti

Tämä on nyt mahdollista käsikäyttöisellä teräsvanteenkäsittelytyökalulla SU-M1219. Kompaktit mitat (100 x 400 x 330 mm) helpottavat sen nopeaa ja mutkatonta kuljettamista. Tämä tarkoittaa, että se sopii täydellisesti mihin tahansa tavalliseen teräsvanteen annostelijaan. 4.500 - 15.000 N:n kiristysvoiman ansiosta SU-M1219 mahdollistaa pakettien ja lähetystavaroiden tiukan sidonnan. Nauha kiinnitetään, kiristetään, kiinnitetään ja ylimääräinen teräsnauha leikataan pois muutamassa vaiheessa. Kolmella vivulla varustettua teräsvanteen sidontatyökalua on erityisen helppo käyttää. Kun olet kiristänyt hihnan tiukasti oikealla vivulla, se voidaan helposti kiinnittää vasenta vipua käyttämällä ja katkaista nopeasti alemmalla vivulla. Tässä toiminnossa ei tarvita tiivistemuhvia.

Joustava käyttö

Käsikäyttöinen vannehtimisväline SU-M1219 on yhteensopiva 12,7 - 19 mm:n levyisten ja 0,5 mm:n paksuisten nauhojen kanssa, joten se sopii kaikkiin tavallisiin nauhakokoihin. Nauhan kiinnityksen aikana päällekkäiset nauhat lyödään toisiinsa suurella paineella ja kiinnitetään tiukasti. Tämän prosessin ansiosta ei tarvita hankalia sinettihylsyjä, jotka voivat kadota ja joita on vaikeampi käsitellä. Tämä helpottaa koko pakkaus- ja poimintaprosessia ja lisää varastologistiikan tehokkuutta. Kevyttä laitetta on helppo kuljettaa tai se voidaan kuljettaa myös rullakärryissä. Ilman paristoa tai ladattavaa akkua laitetta voidaan käyttää milloin tahansa.

Tämä tekee SU-M1219:stä täydellisen lisän pakkausasemallesi.

Ergonominen pakkaus, missä tahansa

Se on mahdollista. Teräsvanteille tarkoitettu roll-off-vaunumme täydentää optimaalisesti pakkaustarvikevalikoimaamme. Tällä vaunulla voit helposti kuljettaa 25 kg:n painoista teräsvanttirullaa tai mitä tahansa muuta teräsvanttia. Hihnan ulkopuolella oleva rullalaakeri mahdollistaa erikokoisten hihnarullien käytön tässä käytännöllisessä rullavaunussa ja nopean pakkaustyön. Samalla vaunu on mukavasti 1000 mm:n korkeudella, mikä tekee kuljetuksesta ergonomista kallistettuna. Erikokoiset tavarat voidaan pakata muutamalla helpolla toimenpiteellä. Vaunun etuosassa olevan hyvin sijoitetun hyllyn ansiosta tarvittava vannehtimisväline on aina mukana. Tämä lisää huomattavasti varastosi logistiikan tehokkuutta, kun pakkausasemastasi tulee liikkuva. Jos pakattavat tavarat ovat liian suuria tai liian tilaa vieviä, jotta niitä voisi kuljettaa helposti, pakkausasema tulee yksinkertaisesti lähetystavaroiden luo.

Suuret 200 mm pyörät massiivikumi ylittävät pienet esteet, kuten reunakivet tai portaat, helposti ja hiljaa. Vaunun iskunkestävä runko on erittäin kestävä ja suunniteltu pitkäaikaiseen käyttöön, jotta voit nauttia tästä käytännöllisestä tuotteesta mahdollisimman pitkään.

Tämä tekee teräsvanteen annostelijasta täydellisen lisän yrityksellesi.

Turvallinen ja tehokas pakkaus

Tämä on nyt mahdollista teräsvanteillamme, jotka kestävät helposti jopa 5.200 N vetovoimia. Lähetystavarasi ovat turvallisesti pakattuja, sillä teräsvanne on erityisen repäisykestävää ja iskunkestävää ja pitää siten vanteen paikallaan. Samalla koko rulla painaa vain 25 kg, joten sitä on helppo käsitellä. 400 m Vanne voidaan helposti asettaa pakattavan tavaran ympärille ja kiinnittää sopivalla vannehtimisvälineellä. Tämä on helposti mahdollista tällä teräsvanteella, jossa on tai ei ole tiivistysholkkeja.

Joka tapauksessa repimätön teräsvanne sopii täydellisesti varaston arkeen ja helpottaa pakkaamista huomattavasti.

 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
(ᴓ 4.19 / 5.00)
Riippumaton luokittelukumppanimme "Trusted Shops" on ottanut käyttöön erilaisia toimenpiteitä varmistaakseen, että täällä esitetyt arvosanat ovat peräisin vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet tuotteita. Yksityiskohtainen kuvaus toimenpiteistä on luettavissa osoitteessa Trusted Shops.
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
29.08.2023 perustuu Tuotenro 138650
Pidin alhaisesta hinnasta. Mutta itse tuote olisi näyttänyt erittäin hyvältä. Se putosi töissä ja vipu katkesi. Meillä on yrityksessä paljon (erittäin kalliita) teräsvanteistustyökaluja ja tähän mennessä vipu ei ole koskaan mennyt rikki.
Lue alkuperäinen
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
21.08.2023 perustuu Tuotenro 138664
Ei valitusta
Lue alkuperäinen
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
03.05.2023 perustuu Tuotenro 138650
Hyvä tuote
Lue alkuperäinen
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
03.05.2022 perustuu Tuotenro 138650
Vannehtimiskone toimii ok, mutta leikkuuterä voitaisiin tehdä vahvemmasta teräksestä leikkuuterän käyttöiän pidentämiseksi.
Lue alkuperäinen
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
03.03.2022 perustuu Tuotenro 138650
Helppo, jossa prosessi tilauksen vastaanottamiseen kohde oli erinomainen.
Lue alkuperäinen
Usein kysytyt kysymykset
Tuotetta koskevat kysymykset
Voidaanko teräsvanteenkäsittelytyökalua SU-M1219 käyttää ruostumattomasta teräksestä valmistetun vanteen kanssa?

Ei, SU-M-teräsvanteistustyökalu soveltuu vain sinkityille ja lämpökäsitellyille teräsvanteille. Ruostumattomasta teräksestä valmistettujen hihnojen käyttö vahingoittaisi työkalua tai lisäisi kulumista huomattavasti.