+++ Juhli kanssamme TOPREGAL in 15 - vuotista taivalta - huhtikuussa: 15% lisäalennus - jopa 58% säästö mahdollista! +++

Kaikki tuotteet

Autokatoksen runko SPG5 mukaan lukien 12 aurinkopaneelit, alumiini, vapaa korkeus 2.200 mm, SoloPort
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
(10)

Tästä tuotteesta ei myönnetä lisäalennusta. Tämä koskee myös itse noutoa ja kampanjoita. Ostoskorialennuksen alennus sisältyy jo lopulliseen hintaan.
Tekniset tiedot ja lataukset
Tuotenro. 223631
 • Malli
  SPG5
 • Malliversio
  autokatos autoille
 • Max. Leistung Solarmodul (STC)
  420 Wp
 • Lähtöteho aurinkomoduulit
  5 kW
 • Paino
  458 kg
 • Väri
  hopea
 • Leveys
  3.640 mm
 • Syvyys
  6.840 mm
 • Korkeus
  3.540 mm
 • Asennettu
  ei
 • Suojausluokka
  IP68
 • Käyttöalue
  Ulkoalue
 • Välyksen korkeus
  2.200 mm
 • Sisääntulokorkeus
  2.650 mm
Toimituksen laajuus
 • 1 x Solar Carport Frame SPG5
 • 12 x aurinkopaneeli
 • Ympäristöystävällinen energiantuotanto sähköajoneuvon lataamista varten
 • Nopea ja mutkaton kokoonpano vain muutamassa vaiheessa
 • Koska aurinkoautokatos on riippumaton sähköverkosta, se voidaan pystyttää lähes mihin tahansa paikkaan

Markkinoiden uutuus: aurinkoautokatos SPG5

SoloPort:n aurinkoautokatos on valmistettu korkeimpien laatuvaatimusten mukaisesti, ja ainutlaatuisuutensa ansiosta se on markkinoiden ensimmäinen autosuojien alalla. Kaikki tavalliset sähköautot voidaan ladata vihreällä energialla täysin riippumattomasti sähköverkosta.

Autokatoksen runkorakenne koostuu erityisen kestävistä alumiiniprofiileista ja tarjoaa autollesi suojaa tuulelta ja säältä sisäänajokorkeuden ollessa 2.650 mm ja leveyden 3.640 mm sekä pituuden 6.840 mm. Sisäänajokorkeus on 3.540 mm. Profiilit kiinnitetään maahan tukevasti pulttiankkureilla. Ne voidaan ruuvata suoraan asfaltti- ja betonipintoihin; muille maapinnoille tarvitaan asianmukainen perustus.

Vakuutu autokatoksen rungon korkeasta vakaudesta ja laadukkaasta valmistuksesta.

Jos haluat käyttää aurinkopaneelien tuottamaa sähköä autosi lataamiseen, voit liittää autokatoksen talon sähköverkkoon. Anna tämä sähköasentajan tehtäväksi. Tarvitset invertterin ja seinärasian, jotta voit käyttää vihreää sähköä suoraan. Nämä eivät sisälly tarjoukseen.

Laatustandardi, joka takaa sinulle turvallisuuden

Tämän TOPREGALin aurinkoautokatoksen avulla et valitse ainoastaan kestävän ratkaisun vaan myös laatutietoisen ratkaisun. Valitset tietoisesti Saksassa sijaitsevan kauppakumppanin, joka on aina käytettävissäsi. Erinomainen asiakaspalvelumme takaa, että takuuasioissa sinulle löydetään nopeasti tyydyttävä ratkaisu. Voit luottaa siihen, että saat laatutuotteen, joka täyttää kaikki turvallisuusstandardit.

Tarjoamme:

 • 20 vuoden tehotakuun aurinkopaneeleille
 • 10 vuoden tuotetakuu aurinkopaneeleille
 • 5 vuoden takuu alumiiniselle autokatosrakenteelle
 • 1 vuoden takuu kaikille muille osille

Saksassa voidaan osavaltiosta ja piirikunnasta riippuen tarvita rakennusilmoitus tai rakennuslupa. Perusteena ovat osavaltioiden voimassa olevat rakennusmääräykset. Tiedustele asiaa asianomaisilta viranomaisilta ennen rakentamista.
Emme voi antaa tietoja Saksan ulkopuolella voimassa olevista säädöksistä. Pyydämme myös täältä tietoja hankkeestanne vastaavilta viranomaisilta.

...lue lisää
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
(ᴓ 4.60 / 5.00)
Riippumaton luokittelukumppanimme "Trusted Shops" on ottanut käyttöön erilaisia toimenpiteitä varmistaakseen, että täällä esitetyt arvosanat ovat peräisin vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet tuotteita. Yksityiskohtainen kuvaus toimenpiteistä on luettavissa osoitteessa Trusted Shops.
Asianmukaiset arviot
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
08.11.2023 perustuu Tuotenro 224340
Paras hinta-laatusuhde. Toimitus valitettavasti katastrofi.
Lue alkuperäinen
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
19.10.2023 perustuu Tuotenro 224003
Eri erien moduulit eroavat hieman toisistaan kooltaan. Myös moduulien nauhoitus on muuttunut toimituksesta toiseen. muuten juuri sitä, mitä kuvittelimme.
Lue alkuperäinen
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
17.10.2023 perustuu Tuotenro 223631
Autokatos on helppo koota ohjeiden mukaan. Toimitukseen sisältyi myös kattava käyttöohje. Tuote on ensiluokkainen - selkeä suositus.
Lue alkuperäinen
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
05.10.2023 perustuu Tuotenro 224003
Teknisissä tiedoissa liitäntärasiaan on merkitty suojausluokka, mutta ei koko moduuliin, joten voin vain olettaa. Muuten jää nähtäväksi, kuinka hyviä moduulit ovat.
Lue alkuperäinen
Usein kysytyt kysymykset
Tuotetta koskevat kysymykset
Voinko ostaa SoloPort-aurinkoautokatoksen yksityisasiakkaana?

Loppukäyttäjät voivat hankkia aurinkokennoautokatoksen osoitteesta www.soloport.com tai ottaa yhteyttä SoloPortin myyntitiimiin saadakseen tarjouksen saksaksi tai englanniksi. Yksityisasiakkaiden myyntitiimin tavoitat osoitteesta info@soloport.com tai +49 7158-9181545.

Pitääkö minun ostajana hankkia rakennusluvat itse ja mitä tukea TOPREGAL tarjoaa?

Kyllä, ostajana olet vastuussa kaikkien tarvittavien lupien hankkimisesta aurinkoautokatoksellesi. TOPREGAL avustaa sinua toimittamalla sinulle pyynnöstä maksutta rakennuspiirustukset. Huomioithan, että kaikki mahdolliset ehdot ja maksut, kuten lupamaksut, mahdollisista selvityksistä, korvaussuunnittelusta ja todennettavista staattisista laskelmista aiheutuvat kustannukset, ovat sinun vastuullasi.

Sisältyykö TOPREGAL-tukeen staattisen laskelman toimittaminen?

Ei, valitettavasti TOPREGAL-tuki ei sisällä staattista laskentaa. Tällainen laskenta viittaisi aina paikallisiin olosuhteisiin. Siksi ei ole mahdollista tarjota yleisesti pätevää staattista laskentaa.

Mitä takuita TOPREGAL tarjoaa myydessään aurinkoautokatoksia?

Annamme 10 vuoden takuun aurinkopaneeleille, 5 vuoden takuun autokatoksen kehykselle ja 1 vuoden takuun kaikille muille SoloPortin komponenteille. Katso lisätietoja takuuehdoistamme.

Ovatko autokatokset saatavana vain mainituissa mitoissa vai voiko niitä mukauttaa?

Tarjoamme autokatoksia kiinteissä mitoissa, joita ei voi räätälöidä. Teknisissä tiedoissa ilmoitettuja mittoja ei voi muuttaa. Emme myöskään tarjoa muita materiaaleja runkorakenteisiin kuin tässä esitetyt materiaalit.

Voinko nähdä autokatoksen livenä?

Kolmessa toimipisteessämme Saksassa (Baden-Württembergin, Nordrhein-Westfalenin ja Mecklenburg-Vorpommernin osavaltioissa) tarjoamme mahdollisuuden tutustua autokatokseen ja ostaa se suoraan paikan päällä sopimalla tapaamisesta SoloPort-asiantuntijoidemme kanssa. Lähetä ajanvarauspyyntö osoitteeseen info@soloport.com.

Voiko useita autokatoksia sijoittaa vierekkäin?

Tarjoamme kaikkiin autokatoksiin lisävaihtoehtoja, jotka voidaan liittää olemassa olevaan SoloPort-autokatokseen, jolloin saadaan aikaan kaksoisautokatos tai autokatos kolmelle ajoneuvolle. Kunkin aurinkoautokatoksen toimintaa varten on kuitenkin kytkettävä erillinen invertteri ja ohjauskaappi.

Kuinka suuri on kuormitus? (kattokuorma, lumikuorma, tuulikuorma)?

Autokatoksen katto-/lumikuorma on 80 kg/m2 (0,8 kN/m²). Riippumatta siitä, onko kyseessä autokatos henkilöautoille vai matkailuautoille. Myös lisäpaikat kestävät samat kuormat. Tuulikuorma on 108km/h ja kestää siten huonoa säätä.

Onko moduulin katto vedenpitävä?

Kyllä, moduulin katto on vedenpitävä. Aurinkopaneelien alle on asennettu vaaka- ja pystysuuntaiset kourut, jotka johtavat sadeveden autokatoksen alimpaan kohtaan. Tähän kohtaan voidaan kiinnittää kaupallisesti saatavilla olevia sadekouruja, jotka johtavat sadeveden haluttuun paikkaan.

Aurinkopaneelien välissä ei ole erillistä tiivistettä, joten vesi pääsee valumaan helposti pois kourujen kautta. Jos tuulee ja sataa, on tietysti mahdollista, että vettä sataa sisään sivuilta. Ylhäältä sade valuu siististi pois kourujen kautta.

Jokaisella järjestelmällä on kuitenkin rajansa. Kovalla sateella ei voida sulkea pois sitä, että suuren vesimäärän vuoksi vettä tulee joskus aurinkokaton läpi.

Tarjoatteko myös kokoonpanoa?

Ei, emme tarjoa kokoonpanopalvelua. Tavallisen autokatoksen tavoin autokatos on helppo koota 2-3 henkilön voimin kokoonpano-ohjeidemme mukaisesti. Jos tarvitset perustuksen, jota et voi rakentaa itse, ota yhteyttä puutarha- ja maisemointiurakoitsijaan.

Tarvitaanko autokatoksen kytkemiseen sähköasentajaa?

Ei, et tarvitse sähköasentajaa autokatoksen käyttöönottoon. Ohjauskaappi toimitetaan täysin valmiiksi koottuna, ja moduulit kytketään yhteen ja liitetään ohjeiden mukaisesti.

Voinko liittää järjestelmän kotiverkkooni?

Tarjoamme autokatoksen puhtaana erillisratkaisuna. Sitä ei ole tarkoitettu syöttämään kotitalousverkkoon. Jos haluat silti syöttää sähköverkkoon, sinulla on mahdollisuus korvata invertterimme hybridi-invertterillä (vaihtovirta). Tätä vaihtoehtoa ei kuitenkaan ole tuotevalikoimassamme.