Kaikki tuotteet

Sähköhaarukkavaunu HEF1200/4 ajotasolla, nostokorkeus 90 - 4.000 mm, kantavuus 1.200 kg, SolidHub

 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
(5)
Tästä tuotteesta ei myönnetä lisäalennusta. Tämä koskee myös itse noutoa ja kampanjoita. Ostoskorialennuksen alennus sisältyy jo lopulliseen hintaan.
Tekniset tiedot ja lataukset
Tuotenro. 121232
 • Malli
  HEF1200/4
 • Maks. kuormitus
  1.200 kg
 • Siirrettävä
  joo
 • Maks. nostokorkeus
  90 mm - 4.000 mm
 • Nopeus
  6 km/h
 • Energialähde
  akkupaketti
 • Akku
  lyijyhappo
 • Akun kesto
  3,5 h
 • Latausaika
  4,2 h
 • Paino
  1.076 kg
 • Väri
  sininen
 • Pinta
  lakattu
 • Leveys
  850 mm
 • Korkeus
  2.500 mm - 4.500 mm
 • Renkaat
  PU
 • Moottorin teho
  1.500 W
 • Luokitettavuus
  6 % - 8 %
 • Kääntösäde
  1.935 mm
 • Suojausluokka
  44
 • Jännite
  24 V
 • Tilavuus
  210 Ah
Toimituksen laajuus
 • 1 x SolidHub Sähkökäyttöinen pinoamistrukki HEF1200/4 ajotasolla, nostokorkeus 90 - 4.000 mm, kantavuus 1.200 kg
 • 1 x ulkoinen laturi HEF1200/4
 • 12 kuukauden takuu
 • Taattu varaosien toimitus ja asiakaspalvelu
 • Korkea työtehokkuus tehokkaan nostopumpun ansiosta
 • Turvallinen liikkuminen kuljettajan korokkeen ja pudotustangon ansiosta
 • Elektroninen ohjaustehostin mahdollistaa helpon ja hiljaisen ohjauksen
 • Sähkömagneettinen, regeneratiivinen jarrujärjestelmä resursseja säästävään työskentelyyn
 • Automaattinen kaarreajon hidastus takaa suuremman turvallisuuden
 • Portaattomasti säädettävä nopeudensäätöjärjestelmä mahdollistaa hallitun ja tasaisen ajon

SolidHub Sähkökäyttöinen pinoamistrukki ajotasolla HEF1200/4 on kustannustehokas vaihtoehto haarukkatrukkia hankittaessa. Laajoissa halleissa HEF1200/4 muutetaan ajoneuvoksi kokoontaitettavan alustan ansiosta, mikä säästää aikaa ja energiaa varastointitoimenpiteiden aikana.

Pienillä yrityksillä ei usein ole taloudellisia resursseja, tilaa tai koulutettua henkilökuntaa tehokkaan haarukkatrukin hankkimiseen. Juuri tässä tilanteessa sähkötrukki, jossa on ajolava, on täydellinen ratkaisu.

Kokoontaitettavan kuljettajan lavan ansiosta kuljettaja voi matkustaa koneen HEF1200/4 mukana pidemmillä reiteillä ja ohjata konetta mukavasti ajotasolta käsin. Sivulle taittuvat turvakaiteet takaavat, että kuljettajalla on aina turvallinen jalansija mutkissa ajettaessa, ja ne suojaavat myös putoamiselta. Kun sitä ei käytetä, ajotaso ja turvakaide taitetaan yksinkertaisesti haarukkavaunun päälle.

Vedenpitävän ohjausyksikön ansiosta korkealuokkaisesti käsitelty elektroninen haarukkavaunu kestää täydellisesti vaativien työolosuhteiden, kuten kylmyyden, kosteuden ja pölyn, vaatimukset ja soveltuu erinomaisesti käytettäväksi esim. kylmävarastoissa (rajoitetun ajan lämpötilan mukaan) ja tuotantohalleissa. HEF1200/4 ei ole suunniteltu käytettäväksi pysyvästi kylmissä varastoissa ja sateessa / kosteissa olosuhteissa.

SolidHub HEF1200/4 tukee kuormien kuljetusta, tilausten keräilyä ja pinoamista aina 1.200 kg ja nostokorkeuteen 90 - 4.000 mm asti. Matalan melutason ansiosta 69 dB pidempikin työskentely sähkökäyttöisellä trukilla on miellyttävää.

Kompaktin, täyssähköisen haarukkavaunun mitat ajotason kanssa sopivat erinomaisesti pieniin varastoihin ja tuotantotiloihin, joissa kuitenkin siirretään joitakin tavaroita päivässä ja kuljetaan samalla pitkiä matkoja. Nostokorkeuden ollessa 90 - 4.000 mm HEF1200/4 soveltuu erinomaisesti myös korkeisiin halleihin. Maston korkeus 2.500 - 4.500 mm on huomioitava.

Ergonomisesti muotoiltu ohjausaisa mahdollistaa kaikkien nosto- ja laskutoimintojen käyttäjäystävällisen hallinnan kätevästi ohjausaisan monikäyttöisen nupin avulla. Kaikki tärkeät hallintalaitteet, kuten akun varauksen merkkivalo, tuntimittari, hätäpysäytyskytkin ja avain, ovat keskeisellä paikalla ja kuljettajan suorassa näkökentässä.

Lisäsuojaa antavat ajoneuvon korin täydellinen kotelointi ja matala maavara, sillä tämä vähentää jalkojen alueen loukkaantumisriskiä. Alhaisen maavaran vuoksi on tärkeää, että HEF1200/4:aa käytetään vain sileillä, tasaisilla lattioilla ja ajoteillä. Matala runkokorkeus ja maston ristikkorakenne mahdollistavat hyvän näkyvyyden teleskooppimaston läpi – ihmiset ja tavarat ovat aina näkyvissä.

Moottorin teho 1.500 W tukee sinua täydellisesti, kun kuljetat eurokuormalavoja ja verkkokuormalavoja jopa 1.200 kg saakka. Akun kapasiteetti 210 Ah takaa täydellä kapasiteetilla kokonaiskäyttöajan 3,5 h. Sisäänrakennetun happoakun jännite on 24 V. Tämä ladataan kätevästi missä tahansa tavallisessa 230 V pistorasiassa ulkoisen laturin avulla. Kun akku on täysin tyhjä, latausprosessi kestää n. 4,2 h.

Nostonopeus:

• kuormitettuna 130 mm/s
kuormittamattomana 180 mm/s

laskemisnopeus:

•    kuormitettuna 100 mm/s
•    kuormittamattomana 200 mm/s

Kuljetusnopeus on enintään 6 km/h (jalankulkijan nopeus), ja ohjaustoiminnon ansiosta nopeutta säädetään portaattomasti keinuvivulla. Sähkömekaaninen regeneroiva jarru varmistaa tavaroiden helpon ja turvallisen kuljetuksen ja auttaa pidentämään akun käyttöikää.

Sähkökäyttöinen pinoamistrukki voidaan käyttää kuorman mukaan kaltevuuteen 6 - 8 % saakka.

Sujuvasti kulkevat, helposti liikuteltavat PU-pyörät ja laadukkaat kuulalaakerit ovat vakiovarusteena SolidHub HEF1200/4. Nämä PU pyörät vakuuttavat kulutuskestävyydellään ja hyvällä pidollaan, ja ne rullaavat helposti ja hiljaisesti epätasaisilla pinnoilla - täydellinen keskitie tasaisen kulun ja vierintävastuksen välillä. 3 kW:n ohjausmoottorin ansiosta sähkötrukin ohjaaminen on lastenleikkiä. Huomioi lattian kuormitus ennen kuin käytät HEF1200/4.

Varaosat voidaan toimittaa milloin tahansa varaosapalvelumme kautta 48 tunnin kuluessa.
Tarkista kuormalavojen yhteensopivuus HEF1200/4n kanssa teknisen tietolomakkeemme avulla.

Hyvä tietää: Varastotyöntekijät eivät tarvitse tähän erityistä koulutusta tai trukkilupaa. Henkilön on kuitenkin oltava vähintään 18-vuotias. Nostolaitteen käsittelyyn perehdyttäminen riittää. Työskenneltäessä SolidHub sähköisen haarukkavaunun HEF1200/4 kanssa on luonnollisesti huomioitava ja noudatettava lakisääteisiä määräyksiä.

Tutustu käyttömaassa sovellettaviin kansallisiin määräyksiin ennen käyttöönottoa. Käyttöönottoinsinööri on vastuussa laitteen käyttöönotosta ja sen käyttöön soveltuvan henkilöstön valinnasta.


TÄRKEÄÄ - Akun käsittely:
Noudata käyttöohjeessa annettuja akun käyttöohjeita. On tärkeää, ettei akun anneta missään tapauksessa tyhjentyä syvälle. Siksi on suositeltavaa, että akku ladataan säännöllisesti myös silloin, kun laite ei ole käytössä.

...lue lisää
Huomautukset

Toimitushuomautus

Tämä tuote toimitetaan rekka-autolla (40 t) sivu-/takakuormauksella. Tätä varten asiakkaan on varattava sopiva nostolaite (esim. trukki). Lisäpalvelut, kuten toimitukset perälautanostimella, mukaan otettavalla trukilla tai matalalavetilla, ovat mahdollisia lisämaksusta.

 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
(ᴓ 4.40 / 5.00)
Riippumaton luokittelukumppanimme "Trusted Shops" on ottanut käyttöön erilaisia toimenpiteitä varmistaakseen, että täällä esitetyt arvosanat ovat peräisin vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet tuotteita. Yksityiskohtainen kuvaus toimenpiteistä on luettavissa osoitteessa Trusted Shops.
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
25.05.2022 perustuu Tuotenro 121232
Kaikki hyvin
Lue alkuperäinen
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
17.01.2022 perustuu Tuotenro 121232
huippulaatua kohtuulliseen hintaan
Lue alkuperäinen
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
12.07.2023 perustuu Tuotenro 121232
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
18.01.2023 perustuu Tuotenro 121232
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
09.11.2022 perustuu Tuotenro 121232
Usein kysytyt kysymykset
Tuotetta koskevat kysymykset
Tarjoaako SolidHub yksiköitä, joissa on alkutahti tai vapaa tahti?

Tällä hetkellä SolidHub ei tarjoa trukkeja, joissa on alkunostolaite - ominaisuus, joka nostaa trukin pyöränvarsia, jotta saadaan lisää maavaraa kuorman noston ja kuljetuksen aikana. Valikoimassamme on kuitenkin malleja, joissa on vapaa nosto. Tämän ominaisuuden ansiosta haarukoita tai kuormaa voidaan nostaa muuttamatta nostomaston kokonaiskorkeutta. Esimerkki tästä on HEF16/5-tuotteemme.

Miten luet kuormitustaulukkoa?

Tässä löydät kaikki tiedot, joita tarvitset kuormakaavion lukemiseen.

Yleisiä kysymyksiä
Miten toimitus hoidetaan ja mikä on tilaukseni toimitusaika?

Tilauksesi luovutetaan yleensä kuljetusyhtiölle 24 tunnin kuluessa tilauksen tai maksun vastaanottamisesta (valitusta maksutavasta riippuen), varastotasosta riippuen. Tästä eteenpäin toimitusaika Saksan liittotasavallan sisällä on enintään 72 tuntia (kansainväliset lähetykset kestävät vastaavasti kauemmin, huomioi tiedot suoraan kunkin tuotteen kohdalla). Jos olet valinnut neuvontailmoituksen, kuljetusliike ottaa sinuun yhteyttä vähintään päivää ennen toimitusta toimituspäivän sopimiseksi.

Lisätietoja Lisätietoja lähetysten käsittelystä on täällä.