+++ LAAJENNETTU: 15 vuotta TOPREGAL ++ juhla-alennus myös toukokuussa: 15% kaikesta - jopa 58% säästö mahdollista! +++

Kaikki tuotteet

Interaktiivinen touch kiosk terminaali DITT-LED32, Android 11, TecMaschin

 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
(9)
Saat jopa 10% alennuksen ostoskoristasi!
2.000
3 %
5.000
5 %
10.000
10 %
Tekniset tiedot ja lataukset
Tuotenro. 223586
 • Malli
  DITT-LED32
 • Siirrettävä
  ei
 • Näytön lävistäjä
  32 "
 • Käyttöjärjestelmä
  Android 11
 • Säilytystila
  16 GB
 • Päätöslauselma
  1920 x 1080 (Full HD) px
 • Paino
  25 kg
 • Väri
  valkoinen
 • Pinta
  lakattu
 • Leveys
  750 mm
 • Syvyys
  455 mm
 • Korkeus
  1.110 mm
 • Energiatehokkuusluokka
  E
 • Käyttöalue
  Sisätilat
Toimituksen laajuus
 • 1 x Interaktiivinen touch kiosk terminaali DITT-LED32, Android 11, TecMaschin
 • 12 kuukauden takuu
 • Intuitiivinen ohjaus innovatiivisen kosketusnäytön ansiosta
 • Digitaalisen ja interaktiivisen sisällön optimaalinen esittäminen
 • Kaksi integroitua kaiutinta
 • 32 in Full HD -näyttö
 • Nopea ja helppo asentaa ja heti käyttövalmis

Intuitiivinen ja joustava digitaalinen tietopääte

Yksinkertaisella plug and play -periaatteella varustettuna voit esittää sisältöä asiakkaillesi helposti ja joustavasti tulevaisuudessa. Ei ole väliä, onko kyseessä interaktiivinen tuote-esittely, yksinkertainen maantieteellisiä tietoja sisältävä tietopääte, yksinkertainen kuvaesitys vai videokirjasto. Android 11-järjestelmän avulla TecMaschin digitaalista asiakastulppaa DITT-LED32 voidaan ohjata intuitiivisesti kuin tablettia tai älypuhelinta kosketustoiminnon ja 1.110 mm mukavan korkeuden ansiosta. Ohjauksen optimoimiseksi näyttö on suunnattu 178°:n kulmaan. Tämä tekee toiminnasta lastenleikkiä. Erilaisten integroitujen liitäntöjen ansiosta voit tuoda esitykset, diaesitykset ja paljon muuta nopeasti laitteeseen ja toistaa ne. Niihin kuuluu kaksi LAN-liitäntää, kaksi USB-porttia ja micro-SD-korttipaikka. Yhteys W-LANiin on myös nopeasti muodostettu. Kun asennat asianmukaiset sovellukset, voit siis näyttää sisältöä myös etänä. Laitepaketin täydentää kuulokeliitäntä. Näihin laitteisiin ei voi asentaa uudempaa Android-versiota.

Digitaalinen asiakastulppa: edut

Tällaisen laitteen edut ovat ilmeiset. Sisältöä voidaan ladata paljon nopeammin ja helpommin yksittäisissä myymälöissä tai toimipisteissä. Julisteita tai muita painotuotteita ei tarvitse tulostaa. Tietoa voidaan jakaa kohdennetusti, esittää houkuttelevasti ja suunnitella vuorovaikutteisesti. Esimerkiksi tuote-esittelyjen aikana 3D-malleja voidaan kääntää intuitiivisella kosketusnäytöllä, analysoida ja tarkastella tarkemmin zoomauksen ansiosta. Yksittäisten napsautettavien pisteiden avulla tuotetiedot voidaan välittää leikkisästi. Tämän ansiosta innovatiivinen digitaalinen päätelaite, jossa on kosketustoiminto, on ihanteellinen kumppani messuilla, omassa näyttelytilassa tai myymälässä. 32 in Suuri näyttö takaa kiehtovan ulkoasun. Moderni valkoinen muotoilu sopii täydellisesti lähes mihin tahansa sisustukseen.

Helppo asentaa, nopeasti käyttövalmis

Digitaalinen kosketuspääte DITT-LED32 on erityisen joustava ja helppokäyttöinen, mutta myös helppo asentaa. Pieni paino, vain 25 kg, ja kompaktit mitat 750 mm x 455 mm x 1.110 mm helpottavat kuljetusta ja asennusta paikan päällä. Tämän ansiosta interaktiivinen näyttö sopii erinomaisesti väliaikaiseen käyttöön messuilla tai väliaikaisissa myyntitiloissa. Kosketusnäyttö kiinnitetään tyylikkääseen jalustaan 4 kuusioruuvilla. Kun olet kytkenyt sen, voit aloittaa sisällön lataamisen välittömästi. Alhaisen painon vuoksi suosittelemme jalustan ankkuroimista lattiaan.

Vakuuta itsesi digitaalisesta tietopäätteestä DITT-LED32 TecMaschin.

...lue lisää
Huomautukset

Toimitushuomautus

Tämä tuote toimitetaan rekka-autolla (40 t) sivu-/takakuormauksella. Tätä varten asiakkaan on varattava sopiva nostolaite (esim. trukki). Lisäpalvelut, kuten toimitukset perälautanostimella, mukaan otettavalla trukilla tai matalalavetilla, ovat mahdollisia lisämaksusta.

 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
(ᴓ 4.44 / 5.00)
Riippumaton luokittelukumppanimme "Trusted Shops" on ottanut käyttöön erilaisia toimenpiteitä varmistaakseen, että täällä esitetyt arvosanat ovat peräisin vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet tuotteita. Yksityiskohtainen kuvaus toimenpiteistä on luettavissa osoitteessa Trusted Shops.
Asianmukaiset arviot
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
15.05.2024 perustuu Tuotenro 223586
Kaikki alkuun, nopea toimitus. Erittäin ystävällinen ja henkilökohtainen asiakaskontakti :-)
Lue alkuperäinen
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
29.02.2024 perustuu Tuotenro 223586
Laite näyttää houkuttelevalta ja on hyvin valmistettu. Valitettavasti näyttöön on asennettu vanha Android-käyttöjärjestelmä, jota ei voi päivittää. Se olisi toivottavaa
Lue alkuperäinen
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
28.04.2023 perustuu Tuotenro 221663
Asiakkaamme halusi tällaisen laitteen, ja löysimme sen Topregalilta. Erittäin hyvä hinta.
Lue alkuperäinen
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
16.01.2023 perustuu Tuotenro 221663
hyvä laatu
Lue alkuperäinen
Usein kysytyt kysymykset
Tuotetta koskevat kysymykset
Mitä formaatteja voidaan toistaa (DHD2-LED43 / DHD-LED43H / DITT-LED32)?

Seuraavia formaatteja voidaan toistaa:

Videoformaatti: AVI, rm, rmvb, MKV, WMV, MOV, MP4 (H.264, MPEG, DIVX, XVID), DAT, VCD), VOB (DVD), PMP, MPEG, MPG, FLV, ASF, TS, TP, 3GP, MPG.

Audioformaatti: MP3, WMA, WAV, EAAC+, MP2 dec, Vorbis (Ogg), AC3, FLAC, APE, BSAC.

Kuvaformaatti: BMP, PNG, GIF, JPEG, JPEG

Tekstimuoto: TXT