Kaikki tuotteet
Jopa 10 % alennus ostoskorista!
Nopea toimitusaika
Laatua kohtuulliseen hintaan
Asiantuntevaa ja ystävällistä neuvontaa

TOP-brändimme

Raskaat telineet, kuormalavahyllystöt, varastolaitteet ja paljon muuta.

TOPREGAL tarjoaa korkealaatuisia hyllyjärjestelmiä raskaista hyllyistä kuormalavahyllyihin, varastolaitteisiin ja tehdaslaitteisiin. Tuotteitamme ja asiakastyytyväisyyttämme koskeva mottomme on: "Varastointivälineet suoraan valmistajalta parhaalla laadulla, parhaaseen hintaan - ja lyömättömän lyhyillä toimitusajoilla". Vuodesta 2009 lähtien Filderstadtissa Stuttgartin lähellä sijaitseva TOPREGAL GmbH on ollut ammattilaisten ensimmäinen osoite, kun on kyse varastolaitteista, tehdastarvikkeista, teollisuushyllyistä, hyllyjärjestelmistä, toimistokalusteista, siivousvälineistä ja paljon muuta. Hyllyjärjestelmien valikoima ulottuu raskaista hyllyistä pakkauspöytiin ja monikäyttöisiin työpöytiin.

Raskaiden hyllyjen alta löydät myös muita alaluokkia, kuten kuormalavahyllyt, leveäjalkaiset ja varastohyllyt, kantohyllyt ja pystyhyllyt erityisesti pitkille tavaroille, rengashyllyt sekä vinolattiahyllyt. Tutustu koko valikoimaan täällä verkkokaupassamme. Raskaiden hyllyjen lisäksi tarjoamme yrityksille vaikuttavan tuotevalikoiman, jota laajennamme jatkuvasti. Kannattaa siis tarkistaa säännöllisesti, ettet jää paitsi uusista tuotteista, olipa kyse sitten kuljetuskalustosta, tikkaista, nostolaitteista tai trukeista. Kuten näet, meillä on paljon tarjottavaa vaaka- ja pystykuljetuksiin. Tätä tuotevalikoimaa täydentää käyttötekniikka, johon kuuluvat pakkauskoneet, saniteettitekniikka ja tehdastekniikka. Tästä kategoriasta löydät esimerkiksi työkaluvaunut, konepuikon, ammattimaisen vannehtimisvälineen, pakkausmateriaaleja, kuten PP-vannetta tai venytyskalvoa, käsikuivaimia - ja paljon muuta. Löydät myymälästämme myös siivousvälineitä. Erotamme toisistaan pesu-kuivaimet, ajettavat lakaisukoneet ja märkä-kuivaimurit. Näin TOPREGAL kattaa lähes kaikki siivoustapaukset.

Teollinen hyllystö parasta laatua

Jokainen teollisuushyllystömme, kuten muutkin tuotteemme, on vuosien kokemuksen ja kehittyneen teknologian tulos, jotta voimme aina täyttää korkeat laatuvaatimuksemme. Kaikki teollisuushyllyt on testattu DGUV-määräyksen 108-007, entisen BGR 234, ja DIN EN 15512 mukaisesti. Verkkokauppamme hyllyt testataan kuormituksen, jäykkyyden ja vakauden osalta tämän tarkastuksen yhteydessä. Kaksi raskasta hyllystöä, kuormalavahyllystö ja konsolihyllystö, on saatavana ulkokäyttöön kuumasinkitystä teräksestä.

Varastointilaitteet: siirrettävät ja siirrettävät

Lähes jokainen verkkokauppamme hylly on saatavana myös mobiilihyllynä. Jotkin konfiguroiduista malleistamme, kuten siirrettävä rengashylly tai siirrettävä varastohylly, löytyvät kategoriasta Siirrettävät hyllyt ja pöydät - täälläkin on konfiguraattori, joka ei jätä mitään toivomisen varaa yksittäiselle siirrettävälle hyllylle. Ajattelemme varastolaitteita pidemmälle ja otamme mukaan hyödyllisiä lisävarusteita sekä lisälaitteita, kuten työkalukaappeja ja kaappeja. Varastohyllyihin ja työpöytiin tarjoamme siis integroitavia työkalukaappeja ja -lokeroita - luonnollisesti myös siirrettävänä työpöytänä. Lisätarvikkeet, kuten törmäyssuojaus, törmäyssuojaus, magneettinauha hyllyjen merkintöjä varten sekä avoimet säilytyslaatikot ja säilytyslaatikot kalteviin hyllyihin löytyvät lisävarusteista.

Räätälöidyt mitat varastolaitteille

TOPREGALin raskaita hyllyjä on saatavana lähes kaikissa mitoissa. Vaikka olemme jo tehneet monia kokoonpanoja täällä verkkokaupassamme varasto- ja liiketilojen laitteille, sinulla on aina mahdollisuus koota oma hyllyjärjestelmäsi. Hyllykomponentit ja tarvikkeet -osiosta löydät muun muassa poikkipalkkeja, hyllyjen pystyelementtejä, hyllytukia ja läpivientisuojia. Jos et vieläkään löydä tarvitsemiasi mittoja verkkokauppamme kuormalavahyllyjen konfiguraattorin tai varastohyllyjen konfiguraattorin avulla, ota rohkeasti yhteyttä ystävälliseen asiantuntijahenkilökuntaamme. Neuvomme sinua mielellämme vaihtoehdoista.

Suojat

Tuetaan ekologisten kulkuvälineiden käyttöä työpaikalle ja tarjotaan suojaa ja mukavuutta sopivilla suojilla. Tarjoamme kestäviä ja modernisti muotoiltuja polkupyöräsuojia, jotka sopivat erinomaisesti polkupyörien suojaamiseen säältä ja varkauksilta. Tupakointisuojamme tarjoavat tupakoitsijoille tuulelta ja sateelta suojatun alueen. Lisähuippu on aurinkoenergialla toimiva LED-valaisin, jossa on liiketunnistin, joka on erityisen hyödyllinen pimeänä vuodenaikana.

Toimistokalusteet: ihanteellinen täydennys varastokalustevalikoimaamme.

Siellä, missä on varasto, on usein myös toimisto. Toimistokalustevalikoiman lisääminen on osoittautunut ihanteelliseksi lisäykseksi TOPREGALiin, ja se on saanut innoituksensa asiakaskyselyistä ja markkinapalautteesta. Laadukkaat vastaanottopöytämme jättävät asiakkaisiin myönteisen ensivaikutelman. Eikä siinä vielä kaikki: vieraat ja työntekijät tuntevat olonsa erittäin mukavaksi myös myöhemmissä kokouksissa, ja he voivat työskennellä tuottavasti tilavan ja toimivan kokouspöydän ääressä istuen terveellisesti ja erityisen mukavasti konferenssituolikategoriaan kuuluvilla vapaasti seisovilla tuoleillamme.

Vastaanottopöytiä on saatavana kahtena vaihtoehtona: VERA-kalustesarja ja PETRA-kalustesarja. Molempia kalustesarjoja on saatavana eri kokoja, värejä ja koristepintoja. Neuvottelupöytä (ANJA kaapeliakselilla ja ANJAi induktiolatauspinnoilla) on saatavana myös kahdessa koossa: "pienessä" on tilaa 10 hengelle ja "suuressa" 14 hengelle. Tarjoamme tietysti myös täydellisen sarjan, joka koostuu MARINA-sarjan neuvottelupöydästä ja siihen sopivista pinottavista neuvottelutuoleista.

Korkeussäädettävät työpöytämme parantavat paitsi työympäristöä myös työntekijöidesi terveyttä. Säännöllinen seisominen päivän aikana vähentää selkäkipujen riskiä ja parantaa ryhtiä. Tätä tarkoitusta varten tarjoamme MILLA-runkoa sekä siihen kuuluvaa pöytälevyä eri kokoisina ja mallisina. TOPREGALin motto pätee myös täällä: toimistokalusteemme ovat saatavilla varastosta, joten voimme toimittaa ne nopeasti.

Vakuutu uudesta toimistokalustevalikoimastamme.

Varastoalan ammattilaisen tekniset laitteet

Varastologistiikka vaatii muutakin kuin kuljetuskalustoa ja hyllyjä. Lisäksi käytetään pakkausmateriaalia, aitauslaitteita ja pakkauskoneita. Meillä on valikoimassamme kaikenlaisia pakkauskoneita manuaalisista vannehtimisvälineistä kuormalavojen käärimiin. Lisäksi on suuri valikoima työkaluja, joita voidaan säilyttää työkaluvaunuissa ja työkalulaukuissa. Tätä työpajatekniikan osa-aluetta täydentävät käytännölliset kuormalavojen käärintäkoneet, joiden avulla kuormalavat voidaan kääriä ja kiinnittää nopeasti ja helposti. Nämä ja kaikki muutkin TecMaschinin tuotteet on suunnattu kestävään kehitykseen. Siksi täältä ei löydy bensiini- tai dieselkäyttöisiä koneita: kaikki käyttövoimat ovat yksinomaan sähkökäyttöisiä. Tämä suojaa kaikkia työntekijöitä, jotka joutuvat työskentelemään näiden koneiden kanssa, sekä ympäristöä.

Puhdistuslaitteet - puhdas ratkaisu yrityksellesi

Wipeket-tuotemerkin puhdistuslaiteosastolla on kaikkea. Täältä löydät pesu-imureita, ajettavia lakaisukoneita, sekä märkä- ja kuivaimureita. Kullakin näistä koneista on omat vahvuutensa. Pieni SWM30-pyyhintälaite on kompakti ja ketterä, joten se sopii erinomaisesti kapeille käytäville ja hyllyriviin. Toisaalta suuri ajolakaiskone AKM80 tekee vaikutuksen erinomaisella puhdistustehollaan, ja sitä voidaan käyttää sekä sisä- että ulkotilojen puhdistukseen. NTS80-märkä- ja kuivapölynimuri pystyy poistamaan pienimmätkin metallihiukkaset kaikentyyppisiltä pinnoilta 3 000 watin tehollaan. HDR150-korkeapainepuhdistin poistaa lattioista ja seinistä kovimmankin lian säädettävän vesisuihkun avulla. Kaikki koneemme ovat joustavia ja edullisia.

Puhdistuskoneemme ovat myös erittäin hiljaisia, joten niitä voidaan käyttää yksittäin tai yhdistelmänä monissa eri tiloissa: supermarketeissa, varastoissa, tuotantolaitoksissa, sairaaloissa ja muissa julkisissa tiloissa. On myös mielenkiintoista huomata, että siivouskoneemme toimivat täysin päästöttöminä, mikä on lisäaskel kohti energiatehokkuutta ja kestävyyttä.

Vakuuta itsesi laajasta valikoimastamme liiketilojen laitteita.

...lue lisää