Kaikki tuotteet

Vaunut, kärryt

Kaikenlaiset vaunut ja kärryt ovat arkipäiväisessä työssä moninaisia ja niiden käyttöaloja on vielä enemmän. Olipa kyseessä sitten pöytävaunu, tilauskeräilyvaunu, lavavaunu tai jopa lehtivaunu. Erikoisvaunut, kuten työkaluvaunut tai työpajavaunut. Täällä työkalut ja pienet osat voidaan säilyttää täydellisesti turvassa, mutta ne eivät silti ole koskaan käden ulottuvilla. Tai levyvaunu, joka kuljettaa suurikokoisia ja siksi tilaa vieviä tavaroita vaivattomasti ja turvallisesti.

Tulosten suodattaminen
×

Hinta / €

Max. Kuormitus (kg)

Tasojen lukumäärä
Renkaat6 tuote

Ilmarenkaat, muovirenkaat tai täyskumirenkaat: Renkaat ratkaisevat

Riippuen siitä, missä uutta vaunua aiotaan käyttää ja kuinka usein, on tärkeää miettiä, mitkä renkaat ovat sopivat. Ilmakumirengas on muunneltava ja sitä voidaan tarvittaessa säätää siirrettävän tavaran mukaan, jotta varmistetaan, että pyörillä on hyvä pito - riippumatta siitä, kuinka raskaita ne ovat. Ilmarengas selviytyy täydellisesti lähes kaikilla pinnoilla, olivatpa ne märkiä, liukkaita tai epätasaisia. Kuitenkin myös ilmarenkailla varustetun käsikäyttöisen trukin renkaat voivat ajoittain tyhjentyä ja ne on korjattava. Näin ei tapahdu kiinteillä kumirenkailla varustetuissa käsikäyttöisissä trukeissa. Erityisesti sisätiloissa, joissa terävien esineiden yli voidaan ajaa, täyskumirenkaat ovat parempi vaihtoehto. Tämä versio on täydellinen jatkuvaan käyttöön. Ennen ostamista on kuitenkin muistettava, että täyskumirenkaat ovat jonkin verran äänekkäämmät kuin ilmarenkaat. Muovirenkaat ovat yleensä kaikkein äänekkäimmät, mutta ne ovat myös erittäin kestäviä, koska niissä ei ole juuri lainkaan hankausta. Tuotteissamme käytetty termoplastinen elastomeeri, lyhyesti TPE, vakuuttaa myös hiljaisilla mutta tehokkailla liikeominaisuuksillaan. Matala vierintävastus huolimatta valtavasta kantavuudesta yhdistyy tässä täydellisesti. Muovirenkaat ovat siksi suosittuja myös erikoiskärryissä.

Irtotavaroille: levytrukki tai levykärry.

Jos tilaa vieviä puu- tai muovipaneeleita on kuljetettava paikasta A paikkaan B, levyautomme on hyvä valinta. Täällä voit valita renkaat: ilmarenkaat tai täyskumi renkaat. Jos kuljetettavat paneelit on suojattava purkautumiselta, pehmustettu ilmarengas on turvallisempi valinta. Massiivikumirenkailla varustettu levykärry tekee kuitenkin vaikutuksen kestävyydellään ja kestävyydellään.

Kaikki liikkui nopeasti ja helposti: pöytä- ja aikakauslehtivaunut käytössä

Riippumatta siitä, käytetäänkö niitä ulkona, sisällä tai molemmilla alueilla. Aikakauslehti- tai lavavaunuja käytetään lähes kaikissa yrityksissä pienempien tavaroiden, kuten kopiopaperin, pakettien tai muun työympäristössä siirrettävän tavaran kätevään kuljettamiseen. Kaikki hyllyelementit on valmistettu kestävästä ja visuaalisesti houkuttelevasta pyökin näköisestä puusta, ja ne on asennettu pulverimaalattua teräsputkea olevaan vaunurakenteeseen.

Korjaamokärry ja työkalukaappi - toiveidesi mukaan

Kaappi, jossa on tilaa kaikille työkaluille ja pienille osille ja joka seuraa sinua kaikkialle? Meillä on se! Ei vain yksi, vaan monta. Valmiiksi konfiguroitu versio, jossa on yksi kaappi ja kuusi laatikkoa, värinä vaaleanharmaa/antrasiitti tai hyllystömme värit sininen/oranssi, jossa on esimerkiksi 4 laatikkoelementtiä ja yksi kaappielementti. Suosituin versio on muuten työkalukaappi, jossa on laatikkoelementit molemmilla puolilla. Laatikot ja kaapit ovat lukittavissa ja pyörät mahdollistavat niiden liikuteltavuuden. Itse asiassa kaikki siirrettävät hyllystömme voidaan suunnitella ja varustaa yksilöllisten toiveiden mukaan: Liikuteltavana rengastelineenä pyörille ja vanteille, liikuteltavana työpenkkinä, jossa on rei'itetty takaseinä ja työkalujen pidikesarja, liikuteltavana pienenä jakotelineenä tai mitä ikinä haluatkin konfiguroida vapaasti. Autamme sinua myös mielellämme konfiguroimaan unelmiesi siirrettävän hyllystön.

...lue lisää