+++ Juhli kanssamme TOPREGAL in 15 - vuotista taivalta - huhtikuussa: 15% lisäalennus - jopa 58% säästö mahdollista! +++

Kaikki tuotteet

6,4 m ulokehylly KR6000 / lakattu / yksipuolinen / 3 m korkea / 150 cm ulokevarsi syvyys / 7 tasoa
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
(9)

Saat jopa 10% alennuksen ostoskoristasi!
2.000
3 %
5.000
5 %
10.000
10 %
Tekniset tiedot ja lataukset
Tuotenro. 23959
 • Malli
  KR6000
 • Poikkipalkin pituus
  1.500 mm
 • Maks. kuormitus pylvästä kohti
  3.000 kg
 • Malliversio
  yksipuolinen
 • Tasojen määrä
  7
 • Hyllytaso
  ilman
 • Pinta
  lakattu
 • Leveys
  6.400 mm
 • Syvyys
  1.500 mm
 • Korkeus
  3.000 mm
 • Käyttöalue
  Sisätilat
 • Akselin ulottuvuus
  1.500 mm
Toimituksen laajuus
 • 5 x pylvästä / 3 m korkea / :iin asti (tyyppi: KR6000)
 • 4 x ulokehylly-hyllyväli (kannattimet) 3 m korkeudelle, akselimitta 1,5 m (tyyppi: KR6000)
 • 35 x ulokevarsi 1.500 mm syvä 1.000 kg asti (tyyppi: KR6000)
 • Kaikki kokoonpanoon tarvittava asennusmateriaali
 • Saksalaisen erittelyn DGUV 108-007 (entinen BGR 234) mukaiset kuormituskilvet
 • 5 vuoden takuu
 • Tavaroiden, kuten puulevyjen tai putkien, tehokas varastointi
 • Erityisen kestävä rakenne
 • Valtava kantavuus, jopa 3.000 kg per jalusta
 • Yksilöllisesti kiinnitettävissä olevat ulokevarret 100 mm rasterissa

TOPREGALUlokehyllyille KR6000 on ominaista erityisesti niiden vankka rakenne sekä modulaarinen ja joustava rakenne.

Tämä ulokehyllyn yksipuolisen mallin leveys on 6,4 m, korkeus 3 m ja kokonaissyvyys 190 cm ja siinä on yli 7 ulokevarsitasoa ja varren syvyys 150 cm. Suurin kuormitus vartta kohden on enintään 1.000 kg. Ulokevarret voidaan koukistaa yksitellen rasterin mittoihin 100 mm ja kiinnittää varmistussokilla ja tapeilla. Jalkaosia voidaan käyttää myös varastotasona (tavaran mukaan). Kuorman suojaamiseksi vahingossa tapahtuvalta liukumiselta voidaan jokaisen ulokevarren päähän asettaa vierintäsuoja. Se sisältyy vakiona toimitukseen. 

Pystykuorma on enintään 3.000 kg. Akselin mitta (kahden pystytolpan välinen sisämitta) on aina 150 cm. Tietyillä leveyksillä hylly päättyy akselimitaltaan 100 cm:n hyllyväliin. Parasta: Voit milloin tahansa laajentaa hyllyäsi joko leveyden tai tasojen määrän suhteen.

Tämä täysin valmiiksi konfiguroitu yksipuolinen konsoliteline on 6,4 m leveä, 3 m korkea ja siinä on 7 konsolitasoa, ja sen varren syvyys on 1.500 mm. Suurin kuormitus käsivartta kohti on 1.000 kg. Pystykuorma (yhden pystypylvään kokonaiskuorma) on 3.000 kg.

Tälle kannattavalle telineelle on ominaista sen erityisen kestävä rakenne. Tämän hyllyn pinta on pulverimaalattu (lakattu). Tämän vuoksi se soveltuu erityisen hyvin käytettäväksi kuivissa sisätiloissa, varastoissa tai vastaavissa tiloissa.

Tässä KR6000-tyyppisessä konsolitelineessä ei ole hyllyalustaa.

...lue lisää
Huomautukset

Tärkeää tietoa

Kaikki tiedot koskevat tasaisesti jakautuneita kuormia. Kuormitettuna hyllykuormaa ja kenttäkuormaa ei saa ylittää. Periaatteessa käytössä noudatetaan voimassa olevia työturvallisuutta ja työterveyttä koskevia ohjeita (DGUV-sääntö 108-007 / BGR 234). TOPREGAL ei ota vastuuta epäasianmukaisesta käytöstä aiheutuneista tapaturmista/vaurioista. Asiantunteva neuvontatiimimme vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin. Annetut mitat ovat likimääräisiä ja voivat poiketa muutaman senttimetrin. Ota yhteyttä, jos tarvitset tarkat mitat haluamallesi tuotteelle.

 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
(ᴓ 4.78 / 5.00)
Riippumaton luokittelukumppanimme "Trusted Shops" on ottanut käyttöön erilaisia toimenpiteitä varmistaakseen, että täällä esitetyt arvosanat ovat peräisin vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet tuotteita. Yksityiskohtainen kuvaus toimenpiteistä on luettavissa osoitteessa Trusted Shops.
Asianmukaiset arviot
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
14.02.2024 perustuu Tuotenro 23221
Se tekee sen, mitä sen on tehtävä. Laatu näkyy vasta vuosien ulkokäytön jälkeen....
Lue alkuperäinen
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
01.02.2023 perustuu Tuotenro 22495
Laadukas ammattitaito.
Lue alkuperäinen
Usein kysytyt kysymykset
Tuotetta koskevat kysymykset
Voidaanko eri kannattimia yhdistää toisiinsa?

Eri malleja olevien kannattimien yhdistäminen, esimerkiksi KR3000:n ja KR6000:n välillä, ei ole teknisesti mahdollista. Eri pituisten varsien, esimerkiksi 50 cm:n ja 100 cm:n, yhdistäminen on kuitenkin varsin mahdollista. On tärkeää, etteivät konsolvarret ulotu konsolin jalkojen ulkopuolelle. Yhdistelmä 50 cm:n ja 100 cm:n varret vaatisi 100 cm:n syvyisen hyllypystyn.

Millaisia versioita on saatavana?

Ulkona käytettävät konsolihyllystömme ovat saatavana maalattuina ja kuumasinkittyinä versioina ulkokäyttöön konsolihyllytyypistä riippuen (ulkokäyttöön tarkoitetut konsolihyllystömallit: KR3000 / KR6000).

Miten ulokepaneelit kiinnitetään?

Yksittäisten risti- ja vinotukien kiinnitys kiinnitetään hyllyn pylväiden kiinnityslevyyn niihin kuuluvilla kuusiokantapulteilla, kuusiomuttereilla ja aluslevyillä.

Miten jouset on jaettu kentissä?

Riippuen hyllyjen korkeudesta, tukien (risti- ja vinotukien) määrä vaihtelee.

Löydät sopivan määrän tukirautoja toimituksen laajuudesta tuoteselosteesta ja asennusohjeista.

Mitä tarkoittaa aksiaalinen ulottuvuus?

Akselimitta on kahden hyllyn pylvään välinen sisämitta. Riippuen kansilevytyypistä, tarjoamme näitä aukkoja 120 cm:n (KR2500) ja 100 cm:n / 150 cm:n (KR3000 / KR6000) pituisena.

Miksi kumikaistale on tärkeä konsolihyllyissä ja miten se kiinnitetään?

Kumikaistaleen tarkoituksena on ensisijaisesti suojata varastoituja tavaroita ja kannakkeita mahdollisilta vaurioilta. Niiden kiinnittämiseen ei tarvita lisäkokoonpanoa. Kuminauhat yksinkertaisesti liimataan suoraan haluttuun konsolivarteen. KR3000- ja KR6000-malleihimme tarjoamme erityisesti niihin sopivia kumiliuskoja.

Miten lokeroiden koot eroavat toisistaan konsolitelineen tyypin mukaan?

Käytettävissä olevat kenttäkoot vaihtelevat kulloisenkin telineen mallin mukaan:

 • KR2500: Tarjoaa 120 cm leveät lokerot, jäykistys sisältyy.
 • KR3000: Tarjolla on 100 cm:n ja 150 cm:n kokoisia lokeroita, molempiin sisältyy tukiraudoitus. Näitä on saatavana myös kuumasinkittynä versiona.
 • KR6000: Tässä mallissa on myös 100 cm:n ja 150 cm:n levyiset lokerot, joissa on jäykistys, ja se on saatavana kuumasinkittynä versiona.
Millaisia ruuveja käytetään telineen kokoonpanossa?

Toimitukseen sisältyy sopiva määrä ruuveja hyllyjen kokoonpanoa varten. Seuraavia ruuveja käytetään ulokehyllyssä:

Pulttiankkuri, kuusiopultit/mutterit, aluslevy, tasauskiila jne.

Onko mahdollista säätää kannattimien korkeutta?

Tietyissä konsolitelineidemme malleissa voit joustavasti säätää konsolivarsien korkeutta. Malleissa KR3000 ja KR6000 on mahdollista säätää konsolvarret yksitellen 5 cm:n askelin. Sen sijaan KR2500-järjestelmän varret on hitsattu tiukasti kiinni, eikä niiden korkeutta voi säätää.

Minkälaisille tavaroille konsolitelineet soveltuvat?

Kannakehyllyt soveltuvat erinomaisesti pitkien tavaroiden, kuten puupalkkien, teräsprofiilien, putkien ja paljon muuta varastointiin. Voit myös varustaa konsolihyllyt puu- tai ristikkohyllyillä, jotta myös muita varastoitavia tavaroita voidaan säilyttää.

Onko hyllyni kiinnitettävä lattiaan?

Konsolihyllyt kiinnitetään aina lattiaan ankkuroimalla.

Haluttuja hyllyn mittoja ei löydy. Saanko hyllyjä myös yksittäisinä mittoina?

Tarjoamme luonnollisesti myös hyllyjä räätälöityjä kokoja.
Lähetä meille tiedustelu sähköpostitse osoitteeseen info@topregal.fi, faksitse tai soita asiakaspalveluumme numeroon +358 9 74790220.

Yhteydenottolomakkeemme löydät täältä .

Yleisiä kysymyksiä
Miten toimitus hoidetaan ja mikä on tilaukseni toimitusaika?

Tilauksesi luovutetaan yleensä kuljetusyhtiölle 24 tunnin kuluessa tilauksen tai maksun vastaanottamisesta (valitusta maksutavasta riippuen), varastotasosta riippuen. Tästä eteenpäin toimitusaika Saksan liittotasavallan sisällä on enintään 72 tuntia (kansainväliset lähetykset kestävät vastaavasti kauemmin, huomioi tiedot suoraan kunkin tuotteen kohdalla). Jos olet valinnut neuvontailmoituksen, kuljetusliike ottaa sinuun yhteyttä vähintään päivää ennen toimitusta toimituspäivän sopimiseksi.

Lisätietoja Lisätietoja lähetysten käsittelystä on täällä.