Kaikki tuotteet

Hyllyjen tarkastus

Hyllyjen tarkastus on olennainen osa varastoturvallisuutta, ja se suoritetaan DIN EN 15635 -standardin ohjeiden mukaisesti. Hyllystötarkastuksella varmistetaan, että Saksan työturvallisuusasetuksen (BetrSichV) lakisääteiset vaatimukset täyttyvät ja että varastossa ja korjaamossa taataan turvallinen työympäristö.

DIN EN 15635:n mukainen telineiden tarkastus

DIN EN 15635:n ja DGUV 108-007:n mukaisesti raskaiden hyllyjen turvallisuus ja vakaus on tarkastettava säännöllisesti. DIN EN 15635:n mukaan pätevän henkilön on suoritettava tämä hyllyjen tarkastus vähintään kerran vuodessa. DIN EN 15635:n tavoitteena on tunnistaa varhaisessa vaiheessa mahdolliset vaarat varastoissa, työpajoissa jne. ja ehkäistä mahdolliset onnettomuudet.

Tätä varten varastohyllyjen eri osatekijät tutkitaan osana hyllyjen tarkastusta. Esimerkiksi kuormalavahyllyjen ja muiden pitkittäishyllyjen staattiset ominaisuudet tarkastetaan, jotta voidaan varmistaa hyllyjen tukien vakaus ja pystysuora linjaus. Hyllyjen tarkastuksessa etsitään myös vaurioita, erityisesti halkeamia hitsaussaumoissa tai pohjamateriaalissa. Kiinnityselementtien tehokkuus ja kunto arvioidaan. Myös kuormayksiköiden vakaus tarkastetaan sen varmistamiseksi, että kuormat on tuettu asianmukaisesti.

TOPREGALin hyllystöjärjestelmien asiantunteva tarkastus

Hyllystöjesi asiantuntevan tarkastuksen suorittavat parhaiten TOPREGALin pätevät hyllystötarkastajat. Heillä on DIN EN 15635 -standardin mukainen sertifikaatti, ja he suorittavat telineiden tarkastuksen ammattitaitoisesti. Hyllystötarkastuksen jälkeen laadimme yksityiskohtaisen tarkastusraportin, jossa dokumentoidaan hyllystöjärjestelmien tarkastus. Jokainen tarkastettu hyllykkö saa myös tarkastustarran, jossa vahvistetaan onnistunut hyllytarkastus ja sen päivämäärä.

Jos havaitsemme tarkastuksessa vaurioita, luokittelemme ne niiden vakavuuden mukaan. Vakavat vauriot vaativat välittömiä toimenpiteitä, kun taas lievemmät viat voidaan korjata nopeasti. Hyllytarkastajamme ovat valmiita tekemään pienet korjaukset suoraan paikan päällä, jotta toimintakatkokset olisivat mahdollisimman vähäiset. Hyllyjen tarkastuksen jälkeen saatte kattavan loppuraportin, johon sisältyy toimenpideluettelo, jossa dokumentoidaan kaikki tehdyt tarkastukset ja tarvittavat toimenpiteet.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat varata ajan, ota rohkeasti yhteyttä. Ilmoita meille telineidesi lukumäärä ja tekniset tiedot, jotta voimme antaa sinulle räätälöidyn tarjouksen. Pyynnöstä voimme myös laatia rakenneanalyysin nykyisistä hyllyjärjestelmistäsi. Asiantuntemuksemme ja säännöllisten telineiden tarkastusten avulla varmistamme, että varastohyllystösi täyttävät aina korkeimmat turvallisuusstandardit.