+++ LAAJENNETTU: 15 vuotta TOPREGAL ++ juhla-alennus myös toukokuussa: 15% kaikesta - jopa 58% säästö mahdollista! +++

Kaikki tuotteet

Holme

Varsi on yleisnimitys vaakasuoralle rakenteelle, tangolle tai kahvalle. Palkkeja käytetään esimerkiksi porrastikkaiden sivuosina, palkkiportaiden tukena, kaiteen kaiteena, puupalkkina voimistelun rinnakkaistangoissa tai ajoneuvon pylväänä auton korirakenteessa.

Hyllystössä termi sparra tarkoittaa palkkia (tankoa) tai myös poikkipalkkia. Vaakapalkkeina on kaksi poikkipalkkia (traversit) kahden sivuhyllypystytuen välissä. Niiden tarkoituksena on vakauttaa ja lujittaa ja samalla muodostaa hyllytaso tai varastointitaso.

Kun Säilytystelineet ja Kuormalavahyllystö TOPREGAL-hyllystöstä voidaan ripustaa haluttu määrä hyllytasoja yksitellen talon omilla poikkipalkeilla 50 mm:n ruudukkoon yksinkertaisen pistorakenteen ansiosta. Kuormalavat voidaan varastoida suoraan poikkipalkkien päälle. Vaihtoehtoisesti voidaan lisätä puusta (lastulevy 38 mm), teräksestä (25 mm) tai kuumasinkitystä verkosta (silmäkoko 9,9 cm x 3,3 cm) valmistettuja hyllyjä. Pystytuet mukautetaan varastoitavan tavaran painoon tai kuormalavoille, joiden paksuus ja kantavuus vaihtelevat.