+++ LAAJENNETTU: 15 vuotta TOPREGAL ++ juhla-alennus myös toukokuussa: 15% kaikesta - jopa 58% säästö mahdollista! +++

Kaikki tuotteet

DIN EN 15635:2008

Teräshyllyihin on sovellettava eurooppalaista standardia DIN EN 15635 "Kiinteät teräshyllyjärjestelmät - Varastolaitteiden käyttö ja huolto", joka on voimassa elokuusta 2009 alkaen. Eurooppalaisessa standardissa varastointilaitteet ja hyllystöt luokitellaan työvälineiksi, joihin sovelletaan työturvallisuusasetusta ja jotka pätevän henkilön on tarkastettava BetrSichV:n 10 §:n mukaisesti. Tarkastusmenettely on määritelty standardissa. Yrittäjät ovat vastuussa tästä työnantajana.

Standardissa erotetaan toisistaan "asiantuntijatarkastus", jonka "pätevän henkilön" on suoritettava vähintään 12 kuukauden välein, ja muut tarkastukset tai silmämääräiset tarkastukset, jotka on suoritettava lyhyemmin väliajoin (viikoittain tai väliajoin, jotka varastosta vastaava henkilö määrittää riskianalyysin perusteella).

TOPREGAL:lla on omat sisäiset telineiden tarkastajat, jotka on koulutettu ja sertifioitu DIN EN 15635 -standardin mukaisiksi "päteviksi henkilöiksi". Heidät on koulutettu, suorittamaan vuosittaisen telineen tarkastuksen ("asiantuntijatarkastus").. Telineet tarkastetaan paikan päällä ja niistä laaditaan tarkastuspöytäkirja. Tämän jälkeen telineet merkitään vastaavalla tarkastustarralla.