Kaikki tuotteet

4 täyskumirengasta, Sähkötrukki GSE35/5, SolidHub

 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
Saat jopa 10% alennuksen ostoskoristasi!
2.000
3 %
5.000
5 %
10.000
10 %
Tekniset tiedot
Tuotenro. 239431
 • Malli
  GSE35/5
 • Renkaat
  massiivikumi
Media
Toimituksen laajuus
 • 4 täyskumirengasta, Sähkötrukki GSE35/5, SolidHub
 • 12 kuukauden takuu
 • Mukava ajo
 • Raskaiden kuormien turvallinen kuljettaminen
 • Vakaa ja suuri kantavuus
 • Pitkä käyttöikä

Tutustu SolidHub:n kiinteään rengassarjaan GSE35/5 - optimaalinen ratkaisu trukille. Tämä sarja tarjoaa maksimaalisen luotettavuuden, kestävyyden ja turvallisuuden trukkikalustollesi. Se koostuu 2 Eturenkaat ja 2 Takarenkaista, jotka on suunniteltu erityisesti intensiiviseen käyttöön.
Eturenkaiden rengaskoko on 28x9-15 ja vannekoko 7 ". Ulkohalkaisijaltaan 690 mm ja leveydeltään 224 mm renkaiden vakaus ja kantavuus ovat erinomaiset. Kunkin eturenkaan kantavuus on 3.445 kg maksiminopeudella 25 km/h ja paino 59,3 kg.
Takarenkaiden rengaskoko on 18x7-8 ja vannekoko 4,33 ". Ulkohalkaisijan ollessa 440 mm ja renkaan leveyden 154 mm ne tarjoavat trukille tarvittavan ohjattavuuden ja vakauden. Kantavuus on 1.585 kg takarenkaita kohden enintään 25 km/h nopeudella ja paino on 20,3 kg.
Kiinteät haarukkatrukkirenkaamme soveltuvat erinomaisesti käytettäväksi vaativissa ympäristöissä, sillä niissä ei ole ilmaa ja ne ovat siksi puhkeamattomia. Ne tarjoavat pidemmän käyttöiän ja erinomaisen iskunvaimennuksen, maksimoivat trukkiesi käyttöajan ja takaavat optimaalisen kuorman jakautumisen ja pidon. Älä epäröi varustaa trukkikalustoasi SolidHub:n korkealaatuisilla kiinteillä renkailla. Optimoi toimintaprosessisi ja lisää yrityksesi tehokkuutta.

Huom:
Vain umpikumirenkaat kuuluvat toimitukseen, ei vanteita. Voit asentaa renkaat itse tai teettää ne korjaamolla.

Tutustu käyttömaassa voimassa oleviin kansallisiin määräyksiin ennen käyttöönottoa. Käyttöönotto ja siihen soveltuva henkilöstö ovat käyttöönottoinsinöörin vastuulla.

...lue lisää
Usein kysytyt kysymykset
Yleisiä kysymyksiä
Miten toimitus hoidetaan ja mikä on tilaukseni toimitusaika?

Tilauksesi luovutetaan yleensä kuljetusyhtiölle 24 tunnin kuluessa tilauksen tai maksun vastaanottamisesta (valitusta maksutavasta riippuen), varastotasosta riippuen. Tästä eteenpäin toimitusaika Saksan liittotasavallan sisällä on enintään 72 tuntia (kansainväliset lähetykset kestävät vastaavasti kauemmin, huomioi tiedot suoraan kunkin tuotteen kohdalla). Jos olet valinnut neuvontailmoituksen, kuljetusliike ottaa sinuun yhteyttä vähintään päivää ennen toimitusta toimituspäivän sopimiseksi.

Lisätietoja Lisätietoja lähetysten käsittelystä on täällä.