+++ Juhli kanssamme TOPREGAL in 15 - vuotista taivalta - huhtikuussa: 15% lisäalennus - jopa 58% säästö mahdollista! +++

Kaikki tuotteet

Valkoinen puhdistustyyny kuivausrumpuun SWM50E, 510 mm, wipeket
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
(7)

Saat jopa 10% alennuksen ostoskoristasi!
2.000
3 %
5.000
5 %
10.000
10 %
Tekniset tiedot ja lataukset
Tuotenro. 138755-ET
  • Malli
    SWM50E
  • Väri
    valkoinen
  • Harjan halkaisija
    510 mm
Toimituksen laajuus
  • 1 x Puhdistustyyny valkoinen kuivausrumpuun SWM50E, 510 mm

Pehmeä tyyny herkille lattioille

Valkoinen puhdistusalustamme auttaa kevyeen likaan ja vähäiseen, mutta laajaan likaantumiseen. Se on ihanteellinen herkille pinnoille, kuten laminaatti-, puu- tai laattalattioille, sillä sen pehmeät nailon-polyesterikomposiitista valmistetut kuidut kulkevat hellävaraisesti lattialla jättämättä raitoja tai naarmuja. Pehmeää puhdistuslevyä voidaan käyttää myös kiillotustöihin. Näin varmistetaan, että lattia kiiltää puhtaana. 510 mm Kiillotustyynyn halkaisijat varmistavat tehokkaan pinnanpuhdistuksen. Tämä lattianpuhdistustyyny on suunniteltu erityisen kestäväksi, jotta voit nauttia tästä tuotteesta mahdollisimman pitkään ja joutua vaihtamaan sitä harvoin.

Ammattilaisen vinkki: Puhdista lattia ensin kovemmalla puhdistustyynyllä ja viimeistele puhdistus sitten valkoisella kiillotustyynyllä.

wipeket pähkinänkuoressa

Korkea puhdistusteho, tehokas lianpoisto ja ergonomisesti miellyttävä työasento. Kaikki puhdistuskoneemme on kehitetty ja valmistettu näiden periaatteiden mukaisesti. Vakuutu wipeket kustannustehokkaiden siivouskoneiden korkeasta laadusta.

...lue lisää
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
(ᴓ 4.86 / 5.00)
Riippumaton luokittelukumppanimme "Trusted Shops" on ottanut käyttöön erilaisia toimenpiteitä varmistaakseen, että täällä esitetyt arvosanat ovat peräisin vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet tuotteita. Yksityiskohtainen kuvaus toimenpiteistä on luettavissa osoitteessa Trusted Shops.
Asianmukaiset arviot
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
29.11.2023 perustuu Tuotenro 138756-ET
Hyvä laatu
Lue alkuperäinen
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
02.11.2023 perustuu Tuotenro 138754-ET
hyvä
Lue alkuperäinen