+++ Juhli kanssamme TOPREGAL in 15 - vuotista taivalta - huhtikuussa: 15% lisäalennus - jopa 58% säästö mahdollista! +++

Kaikki tuotteet

Punainen puhdistustyyny kuivausrumpuun SWM50E, 510 mm, wipeket
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
(7)

Saat jopa 10% alennuksen ostoskoristasi!
2.000
3 %
5.000
5 %
10.000
10 %
Tekniset tiedot ja lataukset
Tuotenro. 138754-ET
  • Malli
    SWM50E
  • Väri
    punainen
  • Harjan halkaisija
    510 mm
Toimituksen laajuus
  • 1 x Puhdistustyyny punainen kuivausrumpuun SWM50E, 510 mm

Keskikova monitoimimies

Punainen puhdistustyyny auttaa kohtalaisen lian kanssa. Sen kovuus on keskikova, joten se ei rasita lattiaa, mutta sillä on silti tietty puhdistusteho. Se soveltuu erityisesti PVC, luonnon puulattioiden ja hieman likaisempien laattojen puhdistukseen. Keskikovan puhdistustyynyn nailon-polyesterikomposiitista valmistetut vahvat kuidut varmistavat, että saumat ja kulmat puhdistetaan ilman, että tyynyä rasitetaan voimakkaasti. Tämä tarkoittaa, että se on suunniteltu kestäväksi, jotta voit nauttia tästä tuotteesta mahdollisimman pitkään. 510 mm Puhdistustyynyn halkaisijat lupaavat korkeaa puhdistustehoa ja tehokkuutta kaikentyyppisiä lattioita puhdistettaessa.

Ammattilaisen vinkki: Puhdista lattia ensin keskikovalla puhdistusalustalla ja viimeistele puhdistus pehmeämmällä alustalla.

wipeket pähkinänkuoressa

Korkea puhdistusteho, tehokas lianpoisto ja ergonomisesti miellyttävä työasento. Kaikki puhdistuskoneemme on kehitetty ja valmistettu näiden periaatteiden mukaisesti. Vakuutu wipeket kustannustehokkaiden siivouskoneiden korkeasta laadusta.

...lue lisää
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
(ᴓ 4.86 / 5.00)
Riippumaton luokittelukumppanimme "Trusted Shops" on ottanut käyttöön erilaisia toimenpiteitä varmistaakseen, että täällä esitetyt arvosanat ovat peräisin vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet tuotteita. Yksityiskohtainen kuvaus toimenpiteistä on luettavissa osoitteessa Trusted Shops.
Asianmukaiset arviot
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
29.11.2023 perustuu Tuotenro 138756-ET
Hyvä laatu
Lue alkuperäinen
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
02.11.2023 perustuu Tuotenro 138754-ET
hyvä
Lue alkuperäinen