Kaikki tuotteet

Mobiilitilat

Header

TOPREGALin siirrettävät tilat mahdollistavat liikkuvan varastoinnin ja työskentelyn. Mobiilihuoneemme ovat helppoja kuljettaa, nopeita pystyttää ja suunniteltu monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Voit hyvin lyhyessä ajassa muuntaa taittokonttien ja siirrettävien konttien avulla varaston avoimen alueen käyttökelpoiseksi tilaksi.

Tulosten suodattaminen
×

Hinta / €

Ystävällinen


7 tuote

Mobiilihuoneiden joustavuus on parhaimmillaan

Tämän TOPREGALin liikkuvat huoneet lupaavat. Olipa kyseessä sitten nopea työtilan luominen tai varastointi rakennustyömaalla materiaalien suojaamiseksi säältä. Tuotteemme tarjoavat parhaan ratkaisun tilapäisiin rakenteisiin, joita voidaan käyttää joustavasti. Samalla siirrettävien huonejärjestelmiemme kokoonpanoaika on erittäin lyhyt, joten nopea käyttö on taattu. Kompaktin rakenteen ja älykkäiden järjestelmien ansiosta tuotteitamme on erityisen helppo kuljettaa. Tämä tarkoittaa, että sinulla on aina varasto, työpaja tai toimisto mukanasi ja voit asentaa sen, kytkeä sen ja käyttää sitä pienellä vaivalla.

Vapaa tila on käyttökelpoista tilaa

TOPREGALin siirrettävät huoneet muuttavat avoimet tilat käyttökelpoisiksi tiloiksi missä ja milloin vain. Meidän Kokoontaitettava säiliö Faltfixjonka pinta-ala on 14,9 m², soveltuu erinomaisesti rakennustyömaan työskentelytilan luomiseen tai tilapäismajoitukseen. 2,6 metriä korkea työmaakontti, jonka sisätiloissa on kolme pistorasiaa, on suunniteltu myös sähkölaitteiden käyttöä varten. Voit siis helposti tehdä siitä liikkuvan työpajan puu- tai metallitöitä varten. Sitä voidaan tietysti käyttää myös toimistokontina, sillä siinä on yksinkertainen mutta visuaalisesti houkutteleva muotoilu LED-kattovalaistuksella ja valkoisilla magneettiseinillä. Siihen voidaan ripustaa nopeasti karttoja, rakennussuunnitelmia tai kuvia, jotta sisustus voidaan mukauttaa tarpeisiisi. Faltfix-taittosäiliön käyttömahdollisuudet ovat lähes rajattomat: Asuinkontti, konttitoimisto, rakennuskontti, liikkuva työpaja, lukittava varastohuone.

Liikuteltavien tilojemme avulla voit kattaa monenlaisia sovelluksia, joissa tarvitset nopeasti ja tilapäisesti suljettua käyttökelpoista tilaa. Olipa kyseessä sitten suuri varastoteltta, joka tarjoaa ulkoisista sääolosuhteista riippumatonta varastointi- ja työskentelytilaa, tai jopa kontti, jossa on lukittava teräsovi ja joka voidaan pystyttää ja kytkeä muutamassa minuutissa. Täältä löydät ratkaisun, jonka avulla voit luoda joustavasti käyttökelpoista tilaa.

Helppo asentaa, helppo kuljettaa, yksinkertaisesti loistava.

Niin joustavasti kuin huonejärjestelmämme kootaan, ne myös kootaan nopeasti uudelleen, pakataan ja käytetään uudelleen muualla. Taitettavan toimistokontti Faltfixin kokoontaittaminen ja yhdistäminen vie vain noin 4 minuuttia. Kokoontaitettuna säiliö on vain 448 mm korkea, joten voit lastata useita kerrallaan yhteen kuljetuskonttiin. Käytännölliset pyörät, jotka kiinnitetään kontin kylkeen, helpottavat kuorma-autojen ja muiden kuljetuskoneiden lastaamista ja purkamista. Tämä tarkoittaa sitä, että siirrettävät huoneemme ovat helppoja koota ja purkaa, mutta niitä on myös helppo kuljettaa, mikä tekee niiden käytöstä entistäkin tehokkaampaa ja nopeuttaa reagointia.

...lue lisää